2018-05-14

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz stadyumunda  2017-2018 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni’nin kutlaması gerçekleştirildi. Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler ve mezunların aileleri katıldı.

Tören Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosu geçişiyle başladı. Ardından tüm Meslek Yüksekokulu öğrencileri geçiş düzenleyerek protokolü ve ailelerini selamladılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gelen tebrik ve kutlama mesajları iletildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, bu zorlu yolda öğrencilerin gösterdiği gayretin meyvesini bugün aldıklarını ve gelecekte de gösterdikleri bu gayretin onlara yol gösteren bir kılavuz olacağını belirtti. Rektör Şimşek, “Hayatınızda başarıyı arzuluyorsanız ona ancak ve ancak çok çalışarak ulaşabileceğinizi asla unutmayınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Mezuniyet konuşmalarının ardından Meslek Yüksekokulumuzda  dereceye giren birinci Seracılık Programından Akgül ATABEY, ikinci Giyim Üretim Teknolojisi Programından Meryem SÜRÜL ve üçüncü Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programından Yunus Nadir ESER' e diplomaları ve hediyeleri  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Bilal BİLGİN tarafından takdim edildi.

Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrencilerimiz keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.