2014-05-28

AGH Universty of Science and Technology’e Eğitim Amaçlı Ziyaret

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerimizden Yrd.Doç.Dr. M. Fatih BARIŞ Erasmus programı kapsamında 12-16 Mayıs tarihlerinde Polonya’nın Krakow şehrinde bulunan AGH Universty of Science and Technology’e eğitim amaçlı ziyaret gerçekleştirdi.Ziyarette Yrd.Doç.Dr. M. Fatih BARIŞ, ders ve seminerlerin yanında, akademik kadro ve öğrencilerle bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişi bulundu. Ziyaret süresince Bilgisayar ve Telekomünikasyon bölümlerinde görüşmeler gerçekleştirilerek önümüzdeki yıllarda AGH Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile proje ve aktivitelerde işbirlikleri konuşuldu.  Yrd.Doç.Dr. M. Fatih BARIŞ ev sahibi üniversitenin uluslararası ilişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr.  Tomasz Szmuc’a üniversitemizin plaketini takdim etti.