Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız

2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız

2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız

2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız

2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız

Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu

1. Sınıf

2018 - 2019 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
ATİ101 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I 2 0 2
GTP102 Genel Mikrobiyoloji 3 2 5
GTP104 Gıda Kimyası 3 0 3
GTP107 Gıdalarda Temel İşlemler I 2 0 2
GTP101 Kimya I 2 1 3
GTP105 Laboratuvar Tekniği 3 1 4
MMT103 Mesleki Matematik I 2 0 3
TDİ101 Türk Dili I 2 0 2
YDİ101 Yabancı Dil I (İngilizce) 2 0 2
Seçmeli 1.sınıf güz dönemi() 4
ÇEV001 Çevre Koruma 2 0 2
KYS001 Kalite Yönetim Sistemleri 2 0 2
Toplam AKTS: 30

2018 - 2019 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
ATİ102 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II 2 0 2
GTP204 Gıda Endüstrisi Makinaları 3 1 4
GTP203 Gıdalarda Temel İşlemler II 2 0 2
GTP202 Gıda Mikrobiyolojisi 3 2 5
GTP201 Kimya II 2 1 3
MMT104 Mesleki Matematik II 2 0 2
TDİ102 Türk Dili II 2 0 2
YDİ102 Yabancı Dil II (İngilizce) 2 0 2
Seçmeli 1.sınıf bahar dönemi() 8
BİT006 Bilgi ve İletişim Teknolojileri 2 1 4
İLŞ003 İletişim 2 0 4
GTP205 Özel Gıda Ürünleri 3 1 4
Toplam AKTS: 30
2. Sınıf

2018 - 2019 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
GTP310 Ambalajlama ve Depolama Teknikleri 3 0 3
YSP202 Beslenme İlkeleri 2 0 2
GTP305 Bitkisel Yağ Teknolojisi 3 1 4
GTP308 Et ve Ürünleri Teknolojisi I 3 1 4
GTP405 Hijyen ve Sanitasyon 3 0 3
GTP303 Meyve ve Sebze Teknolojisi I 3 1 5
GTP301 Süt Teknolojisi I 3 1 5
GTP309 Tahıl Teknolojisi I 3 1 4
Toplam AKTS: 30

2018 - 2019 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
Seçmeli 2.sınıf bahar dönemi() 30
GTP414 Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi 2 1 3
GTP416 Biyoteknoloji 3 0 3
GTP402 Et ve Ürünleri Teknolojisi II 2 1 4
GTP415 Fonksiyonel Gıdalar 2 0 3
GTP413 Gıda Katkı Maddeleri 2 0 3
İŞY004 İşletme Yönetimi 2 0 3
MIU002 İşyeri Eğitimi 0 5 5
MIU006 İşyeri Eğitimi II 0 5 5
MIU004 İşyeri Uygulaması I 0 10 10
MIU008 İşyeri Uygulaması II 0 10 10
KGS008 Kalite Güvence Ve Standartları 2 0 3
GTP411 Meyve ve Sebze Teknolojisi II 2 1 4
GTP410 Süt Teknolojisi II 3 1 4
GTP412 Tahıl Teknolojisi II 3 1 4
Toplam AKTS: 30