2018-10-26

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Otomotiv Teknolojisi Öğretmenlerine Teorik ve Uygulamalı Eğitim Verildi

Üniversitemiz ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü  arasında yapılan "Hizmet İçi Eğitim" protokolünün ilk aşamasında Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarından Dr.Öğr.Üyesi Erdal KILIÇ tarafından Tekirdağ İlimizde görev yapan tüm Otomotiv Teknolojisi öğretmenlerine yönelik  "Diagnostik" konulu teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Eğitim sonunda tüm katılımcılara Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İsmail YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri KUZU , Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Bilal BİLGİN ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim ÇAKAL tarafından katılım belgeleri takdim edildi.