2014-12-03

Futsal Turnuvası Sonuçlandı

Namık Kemal Üniversitesi, Kapalı Spor Salonu'nda yapılan; Yüksekokulumuz  Geleneksel Futsal Turnuvası 03.12.2014 tarihi'nde  yapılan  final  maçı ile sonuçlandı. Turnuva'nın final maçında, Yüksekokulumuz Kontrol Otomasyon Programı ile Elektronik Programı Futsal Takımları mücadele etti. Karşılaşmayı 9-7 skor ile Kontrol Otomasyon Programı kazandı. Karşılaşmanın sonunda Yüksekokulumuz'da mevcut  27 program arasında yaşanan mücadeleden ilk 3 dereceyi paylaşan takımlara kupaları ve madalyaları verildi. Kupaları ve  Madalyaları Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. İsmail YILMAZ, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Cevdet ARITAŞI, Öğretim Görevlisi Harun EKER, Yrd. Doç. Dr Aytekin ERDEM, Yrd.Doç.Dr. Gürcan UZAL, Beden Eğitimi ve Spor Okutmanı Tekin ÖZTÜRK, Öğretim Görevlisi Fatih ÖZEN hocalarımız verdi.  Sporcu öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekoulu Yönetimi