2017-10-04

Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Verildi

Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik  ilk oryantasyon programı,  Meslek Yüksekokulumuz  Konferans Salonu’ nda yapıldı.

Öğrencilerimizin  üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen oryantasyon programında Meslek Yüksekokulumuz  öğrencileri, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Fatih ÖZEN  ve Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı  tarafından  Meslek Yüksekokulumuzun genel yapısı, yönetmelikler, uyulması gereken kurallar ; Meslek Yüksekokulumuz Beden Eğitimi Okutmanı Tekin ÖZTÜRK tarafından da sportif faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Programa büyük ilgi gösteren öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından öğrencilerimize verilen hediyelerle  program son buldu.

Meslek Yüksekokulu ailemize yeni katılan tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.