Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2018-03-15

Meslek Yüksekokulumuz Kariyer Günleri Devam Ediyor



 

Yüksekokulumuz Konferans salonunda; 13 Mart 2018 tarihinde “Bölüm Kariyer Günleri” faaliyetlerinin ikincisi gerçekleştirilmiştir. “Kariyer Günü” etkinliğini, Yapı Denetimi ve İnşaat Teknolojisi Programları’ndan önceki yıllarda mezun olan mimarlık ile inşaat mühendisliğine dikey geçiş yapan ve şu anda kamuda ve de özel sektörde çalışan, kendi işyerini kuran eski öğrencilerimiz İnşaat Mühendisi Sibel CARTI, Mimarlık öğrencisi Ezgi GERÇEK, Yapı Denetimi Teknikeri Mümin ONARAN ve İnşaat Teknikeri Katip İNCE ile gerçekleştirdik.

Seminere Bölüm öğrencileri, Öğretim Görevlisi Dr. Huzur DEVECİ, Müdür Yardımcıları; Öğretim Görevlisi Fatih Özen ve Öğretim Görevlisi Cevdet ARITAŞI katıldılar.

Katılımcılar, kısa hayat hikayeleri ve başarı öykülerinin ardından öğrencilerimize kamu ve özel sektörde inşaat sektörünün bu günkü durumu, yaptıkları işler ve çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler ve mesleğe bir bakış açısı sundular. Mezunlarımıza, program öğrencilerimiz tarafından sorular yöneltildi. Konuşmalarının ardından katılımcılara Yüksekokul Müdür Yardımcıları ve Öğretim görevlisi Huzur DEVECİ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimiz bu tür uygulamaların olmasından son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Öğrencilerimizin eğitimlerine verdikleri desteklerden dolayı mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.