2013-05-24

Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın Seminerine Büyük İlgi

Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın Üniversitemiz Rektörlük salonunda 09.05. 2013 tarihinde , öğrencilerimize yönelik olarak, “Hedef belirleme ve sonuç alma, yaşamımızda farkındalık, yönlendirme, dikkat, konsantrasyon, motivasyon ve NLP” gibi konularda eğitimler verdi. Seminere çok sayıda öğrenci ve akademisyen katıldı. Öğrencilerimizin aktif katılımlarıyla ile son derece zevkli ve bilgilendirici olan seminere büyük ilgi oldu. Seminer sonrası öğrencilerimiz, etkileyici ve ilgiyle izlenen böyle bir seminerin düzenlenmesinden memnun olduklarını belirttiler. Yazar Oğuz SAYGIN seminer sonrası kitaplarını imzaladı.Yüksekokul Müdürü Doç Dr. İsmail YILMAZ seminer sonunda Oğuz SAYGIN'a plaket taktim etti.