Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2013-11-16

Müzikli Şiir Dinletisi



Okulumuz öğrencilerinin, Okutman Fahriye Kuloğlu AKPINAR eşliğinde hazırladığı müzikli şiir dinletisi ve hocalarımız Öğretim Görevlisi Serkan Tuğ ile Okutman Tekin Öztürk’ün   sundukları  müzik dinletisi, 14 Kasım Perşembe akşamı saat 18:00 ile 20:30 saatleri arasında Piramit Salon’da yapıldı.

Kalabalık bir dinleyici topluluğunun olduğu gece, Okul Müdürümüz Doç.Dr. Sayın İsmail YILMAZ’ın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında; sayıca oldukça fazla olan okulumuzun aynı zamanda çok güzel işler başardığını da belirten Sayın YILMAZ, böyle bir okulda müdürlük yaptığından dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Gecede Muharrem ARSLAN, Gizem SATAR, Sezer SEVEN, Suzan DOĞAN, Gamze KARAMAN, Hakan DUTUCU adlı öğrenciler sevilen türkü ve şarkıları seslendirdiler. Burcu KAVÇAKAN, Nakşibendi EZER, Murat YILMAZ, Orhan VARDAR, Tuğba YILDIRIM, Zeki KABAK, Damla DAVULCU ve Burak CILIZ adlı öğrenciler de seçkin Türk Şiirlerinden örnekler sundular. Muharrem ARSLAN, Ümit CUĞ ve Emre AKDAĞ da müzikte eşlik ettiler.   Program sonunda öğrenciler ,alkışlar eşliğinde , sahneyi  hocalarına bıraktılar.

İkinci bölümde sahne alan okulumuz hocalarından Öğretim Görevlisi Sayın Serkan TUĞ,sunduğu Caz Müziği,  Batı Rock ve Türk Rock Müziğinin en güzel örnekleri ile dinleyicilere müzik ziyafeti çekerek büyük beğeni topladı.

Son bölümde sahne alan Okutman Sayın Tekin ÖZTÜRK de, söylediği şarkı ve türkülerle dinleyicileri coşturup büyük alkış topladı.

 Moral Gecesi, öğrencilerin birlik ve beraberliklerini gösteren oyun ve halaylarla son buldu.