2018-03-08

Yüksekokulumuz’dan Koleksiyon Mobilya A.Ş’ye Nezaket Ziyareti

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğretim Elemanları; Öğr.Dr. Özlem BOZKURT, Öğr.Dr. Bahadır ALTÜRK, Öğr.Dr. Emre TEKİN ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Dr. Cevdet ARITAŞI  07.03.2018 tarihinde Koleksiyon Mobilya Üretim Tesisleri' ni ziyaret etti.

Fabrika Genel Müdürü  Bülent ALBAYRAK , Üretim Müdürü Abdullah AKDEMİR, ve İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Ziya MALAZGİRTLİ  ile yapılan görüşmelerde Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencilerinin uygulamalı eğitimleri gerçekleştirebilmesi için yapılan protokolün devamının sağlanması ve öğrencilerimizin uygulamaları hakkında istişarelerde  bulunuldu. Yıllardır öğrencilerimizin eğitimlerine önemli desteklerde bulunan “Koleksiyon Mobilya A.Ş. ve yetkililerine Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.