2018-04-16

Elektronik ve Otomasyon Bölümümüz Kariyer Günleri Etkinliği Düzenledi.

Meslek Yüksekokulumuz  “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Elektronik ve Otomasyon Bölümümüz 16.04.2018 tarihinde konferans  düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Meslek Yüksekokulumuz Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programımızdan mezun ve şu anda sektörde önemli mevkilerde çalışan  Nadide YILDIZ ve Gülçin KERSE konuşmacı olarak  katıldılar.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Dr.Öğr.Üyesi Aytekin ERDEM' in açılış konuşmasından sonra katılımcılar kısa hayat hikayelerini ve başarı öykülerini  öğrencilerimize anlattılar.

Etkinlik sonunda katılımcılara plaketleri  Yüksekokul Müdürümüz  Prof.Dr.Bilal BİLGİN , Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Gürcan UZAL ve Dr.,Öğr.Üyesi Aytekin ERDEM tarafından takdim edildi.