2022-09-30

Meslek Yüksekokulumuz Bölüm Başkanları ile İşletmede Mesleki Eğitim Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları işletmede mesleki eğitim yönergesi kapsamı içerisinde Meslek Yüksekokulumuz bölümleri ve ilgili programlarının dış paydaşlar ile protokol yapması hakkında görüşme yapmak üzere 29.09.2022 saat 15:00’da toplantı salonunda Bölüm Başkanlarımızın katılımı ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ; Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Keriman PEKKAN; İnşaat Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr.Zeki Ünal YÜMÜN; Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Doç.Dr.Serap AKDEMİR; Elektronik ve Otomasyon Bölümü Bölüm Başkanı ve Tekstil,Giyim,Ayakkabı ve Deri Bölümü Bölüm Başkan V. Doç.Dr.Aytekin ERDEM; Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Erdal KILIÇ; Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Böüm Başkanı ve Meslek Yüksekokulumuz Eğitim-Öğretim Komisyon Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ertuğrul KARAKULAK ve  Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Özlem BOZKURT ile Meslek Yüksekokulumuz Eğitim-Öğretim Komisyon Üyeleri Öğr.Gör.Dr.Serkan TUĞ, Öğr.Gör.Fulya ÖZDEMİR ile MeslekYüksekokulu Sekreti Dr. Saim ALTAY katılım  sağlamıştır.

Toplantıda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmuştur.