2016-05-18

Robotik ve Otomasyon Uygulamaları Sergisi

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamında gerçekleştirilen "Elektronik, Robotik ve Otomasyon Uygulamaları Proje Sergisi”  Üniversitemiz ev sahipliğinde sergileniyor.

Üniversiteler arası bağı güçlendirmek ve bilimsel-teknolojik paylaşımı artırmak amacıyla Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu'nda düzenlenen serginin açılışında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüsekokulumuzun öncülüğünde Kırklareli Üniversitesi  Meslek Yüksekokulu, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu , Tekirdağ Meslek Lisesi ve İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Meslek Lisesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin katıldığı sergi üç gün sürecek.