2021-05-06

Staj Seferberliği Programına Başvuran Öğrencilerimizin Dikkatine

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan "Staj Seferberliği Programı" kapsamında, Üniversitemizden staj başvurusunda bulunan öğrencilerin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Staj kabulü alan öğrencilerin belirlenen yerlerde staja başlayabilmeleri için, sigorta giriş işlemlerinin kayıtlı oldukları Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarınca yapılması zorunluluğu bulunmaktadır. Sigorta giriş işlemlerinin yapılabilmesi için, staj kabulü alan öğrencilerin ilgili işverenden "Staj Kabul Belgesi" alması ve bu belgeyi Meslek Yüksekokulumuza teslim etmesi gerekmektedir.

Staj Seferberliği Programı Kapsamında Staj Kabulü Alan Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerinin Listesi için tıklayınız