2015-04-07

Tekstil Bitim İşlemlerinde Kaplama Uygulamaları Konulu Seminer Düzenlendi

Yüksekokulumuz Tekstil Teknolojisi ve Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencilerinin eğitimlerine yönelik olarak "Tekstil Bitim İşlemlerinde Kaplamalar" hakkında, Rudolf Duraner Firması yetkililerinden Tekstil Yüksek Mühendisi Hülya AYDEMİR tarafından seminer verildi. Seminere Tekstil Teknolojisi  ve Giyim Üretim Teknolojisi Öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Seminer Yüksekokulumuz Konferans Salonunu'nda 06.04.2015 tarihinde gerçekleştirildi. Seminerde; kaplama teknikleri, kaplama kumaşların kullanım alanları ve kaplama materyalleri hakkında bilgiler verildi. Yoğun ilgi olan seminerin ardından öğrencilerin soruları cevaplandı. Seminerin sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Cevdet ARITAŞI tarafından Hülya AYDEMİR'e plaket taktim edildi.