Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2014-11-14

Tekstil Programı Kariyer Günleri



Yüksekokulumuz Konferans Salonunda, 13 Kasım 2014 günü "Sanko Tekstil İşletmeleri Kasar Bölümü Sorumlusu Tekstil Mühendisi Sayın Barış YÜCEL tarafından “Örme kumaşa uygulanan kasar ve boyama prosesleri” hakkında seminer verildi.

Barış YÜCEL, 2005 yılında Yüksekokulumuz Tekstil Teknolojisi (İ.Ö.) Programı Terbiye dalını bitirdikte sonra, Dokuz Eylül Tekstil Mühendisliği Bölümü'nü dikey geçiş sınavı ile kazanmıştır. Tekstil Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmasının ardından, Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde  yüksek lisansa başlamıştır. Seminerin sonunda, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İsmail YILMAZ,   Barış YÜCEL'e plaket taktim ettiler. Doç.Dr. İsmail YILMAZ yaptığı konuşmasında "Sayın Barış YÜCEL'in Yüksekokulumuz'dan mezun olduktan sonra lisansını tamamlayarak Ülkemiz'de marka olmuş bir tekstil Firmasında Bölüm Sorumlusu olarak çalışmasının ve de Yüksekokulumuz'u, uzmanlık alanında seminer  vermek için ziyaret edişinin öğrencilerimizin motivasyonları  açısından son derece yararlı olduğunu, kendisinin  öğrencilerimiz için iyi bir örnek oluşturduğunu belirtti.

Seminere yaklaşık 200 öğrencimiz katıldı. Sayın Barış YÜCEL'e  öğrencilerimizin eğitimlerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Yönetimi