2015-03-19

Velimeşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Yüksekokulumuz'u Ziyaret Ettiler

Velimeşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tekstil Teknolojisi ve Çocuk Gelişimi bölümleri son sınıf öğrencileri Meslek dersleri öğretmenleri ile birlikte 19.03.2015 tarihi'nde Yüksekokulumuz'u ziyaret ettiler. Yüksekokulumuz Konferans Salonunu'nda Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Cevdet Arıtaşı tarafından  Namık Kemal Üniversitesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tanıtıldı. Müdür Yardımcısı Cevdet ARITAŞI konuşmasında Yüksekokul'un sahip olduğu imkanlar ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi.  Ardından Yüksekokul Giyim Teknolojisi ve Tekstil Teknolojisi Öğretim elemanları gelen misafirlere bölüm laboratuvarlarını ve atölyelerini gezdirdiler. Ziyaretçilere yüksekokulu tanıtan dergi ve defter, kalem gibi hediyeler verildikten sonra ziyaretçiler, Üniversitemiz'in diğer birimlerine gezilerini sürdürdüler.