2013-06-16

Yüksekokullumuz Öğrencileri Girişimcilik Sertifikalarını Aldı.

13 Haziran 2013 tarihinde Rektörlük konferans salonunda KOSGEB ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 70 saatlik girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, KOSGEB Müdürü Özay Cebeci, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri M.Gökay Üstün ve Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. İsmail YILMAZ, müdür yardımcılarımız ve Üniversitemiz akademik personeli tarafından verildi. Eğitimim başarıyla tamamlayan öğrenciler KOSGEB’e proje sundukları takdirde 100 bin TL hibe almaya hak kazandılar.
Yüksekokulumuzdan 24 öğrencimiz 70 saatlik girişimcilik kursunu başarıyla tamamlamıştır. Girişimcilik eğitimine katılan iki öğrencimiz hazırlamış oldukları projeler hakkında bir sunum yaptılar.