Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2013-05-31

Yıl Sonu Defilesi



Meslek Yüksekokulumuz, Giyim Üretim Teknoloji Programı öğrencileri tarafından Yıl Sonu Defilesi düzenlendi.

Piramit Salonda gerçekleştirilen defileye Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Müdürümüz Doç. Dr. İsmail Yılmaz,  akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Müzik dinletisiyle başlayan defilede Giyim Üretim Teknoloji Programı öğrencilerinin 2012-2013 eğitim ve öğretim döneminde tasarladıkları elbiseler tanıtıldı. 

17 çocuk kıyafeti, 67 bayan kıyafeti olmak üzere Toplam 84 kıyafetten oluşan defilede, abiye ve günlük giysiler, kız çocuk elbiseleri ve erkek gömleğinden oluşan elbiseler 16 kadın ve 12 çocuk manken tarafından sunuldu. 

Müdürümüz Doç. Dr. İsmail Yılmaz, defile sonrası yaptığı konuşmada, defilenin hazırlanmasında emeği geçen öğretim elemanlarına ve Giyim Üretim Teknoloji Programı öğrencilerine teşekkür etti. 

Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, kıyafetlerin çok profesyonelce hazırlandığını beliterek, “Daha önce okul kitaplarında hammadde pazarlayan ülke olduğumuz anlatılırken; geçen süreçte tekstil alanında ciddi gelişmeler sayesinde, bu gün ülkemiz marka olma yolunda. Defileyi sunan ve hazırlayan öğrencilerimizin ilerde çok başarılı olacağını umuyorum” dedi.