2017-09-11

2017-2018 Güz Dönemi Ders Kayıtları

DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

1. Ders  Kayıtları  11-15  Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. 15 Eylül 2017  Cuma günü mesai saati bitiminden itibaren ders kayıt ekranı öğrencilere kapatılacaktır.

3. Ders kaydını yaptıran öğrencilerimiz 18-22 Eylül 2017  tarihleri arasında sadece danışmanı ile birlikte ders ekle-çıkar yapabileceklerdir.

4. 15 Eylül  Cuma günü mesai bitimine kadar kaydını yaptırmayan öğrenciler bölüm başkanlığına yazılı mazeretli kayıt başvurusu yapması ve mazeretlerinin kabulü halinde en son 22 Eylül 2017 tarihine kadar sadece danışmanı ile birlikte mazeretli kayıt yapabilecektir.

5.  Mazeretli kayıt süresi /ders ekle-çıkar süresi sona erdiğinde ders kayıt sistemi öğrenci ve danışmana kapatılacaktır.

6.  Öğrencilerimizin  var ise  öğrenim ücretini/harcını yatırmaları gerekmektedir.  Öğrenim ücreti/harcı  Halk Bankası şubelerine öğrenci numarası söylenerek yatırılacaktır. (ödenmesi gereken tutarın yanlış olduğunu düşünüyorsanız ödeme yapmadan öğrenci işleri bürosu ile görüşmeniz gerekmektedir.)