2018-03-19

Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Kariyer Günleri Etkinliği Düzenledi.

Meslek Yüksekokulumuz  “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Makine ve Metal Teknolojileri Bölümümüz 16.03.2018 tarihinde konferans  düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Makine Programımızdan mezun ve şu anda sektörde önemli mevkilerde çalışan  İsmail TUTMUŞ, Mesut TAŞKIN, Gülşen AYDOĞDU, Sinem ÇAKILIK ,Ergün YERLİTAŞ  ile  Meslek Yüksekokulumuzda önceki yıllarda  görev yapmış hocalarımızdan Cellalettin BAŞTÜRK ve Recai BİLGİ  katıldılar.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr.Bilal BİLGİN' in açılış konuşmasından sonra katılımcılar kısa hayat hikayelerini ve başarı öykülerini  öğrencilerimize anlattılar.

Etkinlik sonunda katılımcılara plaketleri  Yüksekokul Müdürümüz  Prof.Dr.Bilal BİLGİN , Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Atila Babacan,Öğr.Gör.Dr.Sinan Cengiz ve Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Cevdet ARITAŞI tarafından takdim edildi.