Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
6
GOD355
Çevre Koruma
2
0
2
GTG109
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
GOD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
42
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG206
Ambalaj ve Depolama
2
0
2
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GOD207
Bilgisayar II
1
1
2
GTG203
Gıda Analizleri I
2
1
3
GTG208
Gıda Endüstrisi Makinaları
3
1
5
GTG202
Gıda Kimyası
2
1
4
GZD207
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
4
GZD206
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GZD205
Kimya II
2
1
3
GTG204
Mesleki Matematik II
2
0
3
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD104
Yabancı Dil II
4
0
4
GZD203
Yabancı Dil II
2
0
2
GZD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
4
GOD155
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
4
GOD151
İletişim
2
0
2
GOD350
Kalite Yönetim Sistemleri
2
0
2
GTG209
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
47
2. Sınıf
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG306
Alkollü İçkiler Teknolojisi
2
1
4
GTG310
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
2
0
3
GTT201
Bilgisayar III
1
1
3
GTG304
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
1
4
GTG302
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2
1
3
GTG307
Fabrika Destek Hizmetleri ve İşlem Kontrolü
2
0
3
GTG303
Gıda Analizleri II
2
1
4
GTG302
Gıda Maddeleri Mevzuat ve Kalite Güvencesi
2
0
4
GTG303
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
3
1
5
GTG301
Süt Teknolojisi I
3
1
5
GTG305
Tahıl Teknolojisi I
3
1
5
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü2. Sınıf 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
5
GTG307
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
3
0
3
GTG308
Biyoteknoloji
3
0
3
GOD353
Girişimcilik
2
0
3
GTG309
İşletme Yönetimi I
3
0
3
GOD306
Meslek Etiği
2
0
2
GTG354
Meyva Suyu Üretim Teknolojisi
2
0
3
GTG355
Özel Gıda Analizleri
1
1
3
GTG353
Peynir Teknolojisi
2
0
3
GTG357
Starter Kültürler
2
0
3
GTG356
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
2
0
3
GTG352
Tahıl Ürünleri Analizleri
1
1
3
GTG351
Tahıl Ürünleri I
2
0
3
Toplam AKTS:
48
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG404
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
2
0
3
GTG402
Beslenme İlkeleri
2
0
3
GTT 20
Bilgisayar IV
1
1
4
GTG404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
1
4
GTG407
Biyoteknoloji
2
0
4
GTG405
Et ve Balık İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
3
GZD407
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GTG408
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
GZD406
Kalite Güvence ve Standartlar
2
0
2
GTG104
Mesleki Matematik I
2
0
3
GTG403
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
0
4
GTG406
Özel Gıdalar Teknolojisi
2
1
5
STJON201
Staj
0
0
8
GTG401
Süt Teknolojisi II
3
1
5
GTG403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG405
Tahıl Teknolojisi II
3
1
4
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü2. Sınıf 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)