Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2017-12-21

Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Üniversitemiz Fakültelerini, Meslek Yüksekokullarını ve Yüksekokullarını ziyaret ederek, tercih edecekleri bölümler hakkında birebir öğretim üyelerimizle görüşüp bilgi almak isteyen Liselerin son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz gezilere bir yenisi daha eklendi.

Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin yaptığı gezide Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ziyaret edildi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ nda Tekstil Teknolojisi, Makine,Elektrik, Bilgisayar Teknolojileri, Gıda Teknolojisi programlarının laboratuvarları gezilerek programlar ile ilgili bilgi alan öğrencilere Üniversitemizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin içeriği ve öğrencilerine sunduğu imkanlar hakkında bilgiler verildi.