2021-04-12

Siber Güvenlik Konferansı

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü akademik personeli Öğr. Gör. Dr. Erhan Kahya, Öğr. Gör. M. Ali Şimşek ve Öğr. Gör. Ersoy Mevsim tarafından düzenlenen “Siber Güvenlik” konulu konferans konuşmacı Dr. Ahmet Ali SÜZEN’in katılımı ile çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Konferansa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Bülent EKER, TBMYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, TBMYO Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aytekin ERDEM, çok sayıda akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencimiz katılım sağlamıştır. Dr. Ahmet Ali SÜZEN Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde Akademisyen olarak çalışmakta ve aynı üniversitenin Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Türkiye Bilişim Vadisi, yerli ve milli araba TOGG başta olmak üzere birçok firmaya danışmanlık vermiştir ve vermeye de devam etmektedir. Bilinova Bilişim A.Ş kurucu ortağı olan SÜZEN, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Baş Denetçisidir ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu danışmanlığı da yapmaktadır. Konferans açılış konuşmalarının ardından Dr. Ahmet Ali SÜZEN’in Siber Güvenlik konulu sunumu ve soru-cevap ile sonlanmıştır.