Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2018-03-12

Yüksekokulumuz Bölümleri Kariyer Günleri Başladı



   

Yüksekokulumuz Konferans  salonunda; 12 Mart 2018 tarihinde önceden planlanan “Bölüm Kariyer Günleri”  faaliyetlerinin ilki gerçekleştirildi. “Kariyer Günü” etkinliğini ilk olarak İklimlendirme ve Soğutma Bölümü öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirdi.  Kariyeri Gününe Yüksekokulumuzdan yıllar önce mezun olan “SAFKAR İSTANBUL AVRUPA YAKASI YETKİLİ SERVİS” İşletmesi sahibi Yavuz YAVUZCAN konuşmacı olarak katıldı.

YAVUZCAN kısa hayat hikayesi ardından öğrencilerimize işletme ortamında karşılaşabilecekleri konularla ilgili ve de “Araç Klima Servis Ve Bakım Prosedürleri” hakkında bilgiler verdi. YAVUZCAN’ın konuşmalarının ardından  Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Bilal BİLGİN  öğrencilerimize özgüven, pozitif düşünme ve azim konularında mesajlar vererek , Tekniker ünvanın günümüzde son derece önem kazandığını ve günümüz ve gelecek dünyasında sorun  çözücü olarak en çok  aranan elemanlar  olacağını ifade ettiler.  

Konuşmalarının ardından Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Bilal BİLGİN Yavuz Yavuzcan’a teşekkür belgesi takdim ettiler. Seminerin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Öğrencilerimizin eğitimlerine verdikleri desteklerden dolayı Yavuz YAVUZCAN’a teşekkür ediyoruz .