Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2014-04-08

Gıda Teknolojisi Programı Teknik Gezide



08.04.2014 tarihinde Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, Öğretim Görevlisi Dr. Hasan METE ve Öğretim Görevlisi Cevdet ARITAŞI koordinatörlüğünde Hamitabat Tarımsal Kalkınma Kooperatifi İşletmesi'ne ve ayrıca BAHÇIVAN Süt Ürünleri Fabrikası'na ziyarette bulundular. Öncelikle, Hamitabat Et Tesisleri'nde hayvan Kesimini mezbaha ortamında izlediler. Ardından Sucuk üretiiimi, salam üretimi ünitelerini gözlemleyerek bilgilendiler. 

Et tesislerinin ziyareti ardından BAHÇIVAN GIDA tesislerini ziyaret eden öğrencilerimiz, çeşitli peynir üretim tekniklerini yerinde inceleme fırsatını buldular. Ayrıca hammaddeden mamül maddeye kadar tüm süreçlerde kalite kontrol uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgiler alındı. BAHÇIVAN Gıda işletmesinde öğrencilerimize yapılan sunumun ardından ikram yapıldı.Yapılan geziden son derece memnun olan öğrencilerimizin eğitimlerine verdikleri desteklerden dolayı Hamitabat Kalkınma Kooperatifi ve BAHÇIVAN Gıda İşletmesi yetkililerine teşekkür ediyoruz.

      Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetimi