2024-05-03

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokuluna Akran Değerlendirme Ziyareti Gerçekleştirilmiştir.

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 2024 yılı Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Alt Çalışma Grubu etkinlik takvimi kapsamında, Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokuluna Kalite-Akreditasyon çalışmaları için akran değerlendirme ziyaretinde bulunulmuştur. Akran ziyaretine Meslek Yüksekolumuzdan; Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Doç. Dr. Aytekin ERDEM, Doç. Dr. Ertuğrul KARAKULAK,  Dr. Öğr. Üyesi Özlem BOZKURT, Dr. Öğr. Üyesi Emrehan YAVŞAN,  Öğr. Gör. Fatih ÖZEN ve Memur Saniye UÇAR katılım sağlamıştır.

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ozan AKI, Dr. Öğr. Üyesi İpek ATILGAN HELVACIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Aydın GÜLLÜ, Öğr. Gör. Dr. Yusuf AVŞAR, Öğr. Gör. Emrah AYDIN ve Yüksekokul Sekreteri Aykut AY'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Akran Değerlendirme ziyaretinde; İpsala Meslek Yüksekokulu, Elektronik Otomasyon Bölümü, Mekatronik Programı özelinde değerlendirmeler yapılmıştır. Ziyarette; liderlik ve kalite, program tasarımı, değerlendirilmesi ve güncellenmesi, araştırma ve geliştirme faaliyetleri, toplumsal katkı, iç ve dış paydaş işbirlikleri vb. konularda  değerlendirilen birimin güçlü yönleri ve gelişmeye açık yönleri ele alınmıştır.