2024-06-25

Renault Firması tarafından Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programına Hibe

Meslek Yüksekokulumuzun Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinin Atölye uygulamalarında kullanılmak üzere Tekirdağ Buhari Otomotiv ile yapılan ortak işbirliği sonucunda Renault firması tarafından yeni teknolojilere sahip elektrikli otomobil motoru ve donanımları ile otomobil motorları (benzinli-dizel), mekanik ve otomatik şanzuman, diferansiyel, fren sistemi elemanları, elektrik-elektronik devre elemanları hibe edilmiştir.

Amacımız ülkemiz sanayisinin ihtiyaç duyduğu vasıflı elemanları en iyi şekilde ve güncel eğitim araçları üzerinde uygulamalı eğitimle yetiştirmektir.

Yeni nesil uygulama materyallerinin Yüksekokulumuza kazandırılması, öğrencilerimizin bilgi-beceri sahibi olmalarına büyük katkı sağlayacaktır.

Renault ailesine eğitim ve öğretime sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.