Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2024-05-16

Erasmus Personel Hareketliliği Programı Kapsamında Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret



Erasmus Personel Hareketliliği Programı kapsamında Bulgaristan "Angel Kanchev" Rusçuk Üniversitesi Otomotiv ve Ulaştırma Mühendisliği Bölümünden Doç.Dr.Rosen Ivanov ile Doç.Dr. Georgi Kadıkyanov beraberindeki heyet ile Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Programını ziyaret etmişlerdir. 
 
     Ziyarette Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özlem Bozkurt, Meslek Yüksekokulumuz Erasmus/Farabi/Mevlana Programları Koordinatörü Prof. Dr. Keriman Pekkan ve İlgili Bölümün Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erdal Kılıç hazır bulunmuşlardır.
 
     Kıymetli ziyaretçilerimiz Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda yaptıkları sunumda Üniversitelerinin tanıtımını, eğitim fırsatlarını, laboratuvarlarına ve araştırmalarına yönelik genel bilgiler vermişlerdir.
 
     Ziyarette Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz Bölümleri, Atölyeleri ve laboratuvarlarının fiziki tanıtımı yapıldıktan sonra misafirlerimiz okulumuzda daha önceden planlanan Valeo Firması'nın sunumunu yaptığı "Kavrama Teknolojilerindeki Gelişmeler"in anlatıldığı seminere öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağlamışlar öğrenciler ile misafir akademisyenler buluşturulmuştur.
 
     Ayrıca misafirlerimiz ile Meslek Yüksekokulumuzda uygulanan İşletmede Meslekİ Eğitim Programı (3+1) Uygulamasını yerinde görmek amacıyla Tekirdağ Buhari Otomotiv Renault Yetkili Servisine bir teknik gezi düzenlenmiştir.
 
     Konuklarımıza teşekkür ederiz.