2024-06-10

Meslek Yüksekokulumuz 2024 Yılı Engelsiz Üniversite Ödüllerinde Ödüle Layık Görülmüştür.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, “Engelsiz Üniversite Ödülleri”ne bu yıl layık görülen üniversiteleri açıkladı.
Üniversitelere ödülleri Yükseköğretim Kurulunda düzenlenen “2024 Engelsiz Üniversiteler Ödül Töreni” ile Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar tarafından verildi.

Yükseköğretim sistemindeki öğrenci sayısının 7 milyonu aştığını, farklı engel düzeylerindeki öğrenci sayısının ise 58 bin civarında olduğunu aktaran Özvar, “Bu sayı göz önüne alındığında Yükseköğretim Kurulu olarak bu alanda yürüttüğümüz çalışmaların ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Meslek Yüksekokulumuz "Mekanda Erişim" Turuncu Bayrak ödülünü almaya hak kazanmıştır.
Ödül almaya hak kazanan üniversiteleri görmek için tıklayınız