2024-05-21

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında “Başarı Belgesi” Takdim Töreni

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem sonuçlarında Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde hak kazanan PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ, ORTAĞI ve DANIŞMANLARINA göstermiş oldukları başarıdan dolayı Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ tarafından “Başarı Belgesi” takdim edilmiştir.

"AR-GE ÖNLİSANSTA BAŞLAR"

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem sonuçları için tıklayınız.