2024-06-07

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşku ile Kutlanmıştır.

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Atatürk Kent Ormanında düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Rektör Yardımcısı, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Murat TAŞAN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürel PEKKAN, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Faruk AÇIKGÖZ, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökmen KANTAR, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah YİNANÇ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren KÖKSAL, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT, İdari Mali İşler Daire Başkanı Mümin KASAP, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan AYDIN, Akademik ve İdari Personel, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Tören Mezun Öğrencilerinizin selamlama yürüyüşü ve tören alanında ki yerlerini alması ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından mezuniyet töreni konuşmalarına geçildi. Açılış konuşmalarından sonra, Akademik ve İdari Personelimiz Mezunlarımızı ve Ailelerini selamladılar. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Rektör Yardımcısı MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Meslek Yüksekokulumuzun dereceye giren Meslek Yüksekokulu 1.’si Ayça FİLİZ, 2.’ler Sezgin AKSOY ve Derya GÜLBAHAR ve 3.’sü Soner KUTLAR’a ödüllerini ve mezuniyet belgelerini verdiler. Ve Meslek Yüksekokulumuz birincisi öğrencimiz mezuniyet kütüğüne isimini çaktı. Tüm Programlarımızda dereceye giren öğrencilerimize Başarı Belgeleri verilerek Programlarımızın Mezun öğrencileri Bölüm Öğretim Elemanları ile toplu fotoğraflar çektirdi. Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.