Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2024-06-08

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Genel Mezuniyet Törenine Katılım Sağlamıştır.



 
 
     Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Akademik Yılında dereceye giren Meslek Yüksekokulumuz 1.’si Ayça FİLİZ, 2.’ler Sezgin AKSOY (katılım sağlayamadı) ve Derya GÜLBAHAR ve 3.’sü Soner KUTLAR Üniversitemiz genel mezuniyet törenine Müdür Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Özlem BOZKURT ve Akademik Danışmanları Doç. Dr. Elif TÜRKBOYLARI, Öğr. Gör. Yasemin ÇİFTÇİ ŞENER ve Öğr. Gör. Aysun ERTEKİN mihmandarlığında  katılım sağlamışlardır. 
 
      Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan KOÇER, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN, Üniversitemiz Fakülte Dekanları, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Enstitü Müdürleri, Senato Üyeleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ve STK Temsilcileri, basın mensupları, mezun olan öğrencilerin aileleri ile öğrenciler katılmıştır. 
 
   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda, Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı icra heyeti tarafından müzik dinletisi sunulmuştur.
 
     Törende Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimize Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ tarafından mezuniyet beratları ile tebrik belgeleri takdim edilmiştir.
 
     Tören sonunda, fakülte ve meslek yüksekokul birincileri, sahnede yaş kütüğüne Mezuniyet Plakalarını çakmışlardır. Programda Meslek Yüksekokulumuz Birincisi Ayça FİLİZ Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çakmıştır.
 
     Mezuniyet programı, geleneksel kep atma töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlanmıştır.