2024-05-16

Gerber AccuMark 3D Eğitimi

Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü / Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Dilber YILDIZ, Öğr. Gör. Nazan ÖZCAN ve Öğr. Gör. Sema ÖZHAN eğitim-öğretimin kalitesini artırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Gerber AccuMark 3D Eğitimi aldılar. Eğitim; Glengo Lectra Teknolojileri eğitmenlerinden Maşallah GÜNEŞ tarafından verildi. Bilgisayar Destekli Kalıp Hazırlama ve Bilgisayarda 3D Kalıp Hazırlama dersleri kapsamında gerçekleştirilen eğitimde Gerber Kalıp Hazırlama Programı güncellenerek Gerber AccuMark 3D ile Yüzer Lisans seviyesine çıkarıldı. Bu teknolojik güncelleme ve eğitim faaliyetiyle bölümden mezun olacak öğrencilere Tekstil / Hazır Giyim Sektöründe tasarım ofislerinde çalışma imkanı sunulurken iş portföylerine önemli bir katkı sağlandı.