Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2013-04-22

Yüksekokulumuz'da Bahara Merhaba Şenliği



 

Yüksekokulumuz'da Bahara Merhaba Şenliği

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli öğrencileriyle birlikte Yaza merhaba dedi. Yaza merhaba şenliği, 17 Nisan 2013 tarihinde 15.00 ile 20.00 saatleri arasında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. İsmail YILMAZ yaptığı konuşmasında  "Üniversitemizin öğrenci sayısı bakımından en yoğun okuluyuz. Öğrencilerimizin iyi yetişmelerini sağlamak için teorik bilgi vermenin yanında uygulamalı eğitime önem veriyor, değişik firmalara teknik geziler düzenliyoruz. Yoğun bir dönemden geçen öğrencilerimizi önümüzdeki hafta başlayacak olan vize sınavları öncesinde sosyalleşmelerini sağlamak, motive etmek, deşarj olmalarını ve eğlenmelerini sağlamak için bu etkinliği düzenledik. Şenliğimize 2000'den fazla öğrencimiz, akademik ve idari personelimiz katıldı" dedi ve "Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye ekledi.

Yapılan etkinlikte doyasıya eğlenen öğrencilerimiz ilk defa yapılan bu etkinlikten son derece memnun olduklarını belirttiler ve bu uygulamanınn her yıl düzenlenmesi dileklerini belirttiler.