2024-04-16

Meslek Yüksekokulumuzun TÜBİTAK 2209-A Projesinde Önemli Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem sonuçları açıklandı.

Sonuçlara göre Meslek Yüksekokulumuz Bilgisayar  Programcılığı, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı, Gıda Teknolojisi Programı, Giyim Üretim Teknolojisi Programı, Giyim Üretim Teknolojisi Programı, İnşaat Teknolojisi Programı, Mekatronik Programı, Seracılık Programı, Tarım Makineleri Programı öğrencileri tarafından hazırlanan toplam 15 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Bu kapsamda proje desteği almış tüm öğrencilerimizi ve bu projelere destek veren danışman akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Program Destek Alan Proje Sayısı
Bilgisayar Programcılığı 1