2022-06-13

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Stadyumunda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Meslek Yükseskokulu Müdürleri, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, NKÜ Akademik ve idari personeli, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Akademisyenlerin Saygı Yürüyüşü ile başlayan etkinliklerde; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin trambolin gösterisi ve NKÜ Halk Oyunları Ekibinin folklor gösterisinin ardından, mezuniyet töreni konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmalarının ardından, Bölüm birincilerine ödülleri ve mezuniyet belgeleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından dereceye giren öğrenciler, mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktılar.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.