2023-01-27

2022-2023 Bahar Yarıyılı Kurum içi ve Kurum dışı Yatay Geçiş Değerlendirme Listesi

2022-2023 Bahar Yarıyılı Kurum içi ve Kurum dışı Yatay Geçiş başvuruları Meslek Yüksekokulumuz Eğitim-Öğretim Komisyonunca değerlendirilmiştir. Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunun 25.01.2023 tarihli, 07 nolu toplantı, 07 Nolu kararı ile başvurusu değerlendirilen öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Tablosu

Not Ortalamasına Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Tablosu

Başvurusu uygun bulunan öğrencilerin 30 Ocak ile 1 Şubat 2023 tarihlerinde kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Asil adaylar kayıt yaptırmadıkları takdirde Yedek adaylar 03.02.2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine şahsen gelerek kayıtlarını yaptırması gerekmektedir. Adaylar kayıt için 2 adet fotoğraf, TC kimlik kartı, öğrenci kimliği, ve kendi okullarından alacakları yatay geçiş yapmalarına engel olmadığını gösteren belgeyi yanlarında bulundurmalıdır.