2024-02-16

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamıştır.

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi genel değerlendirmesi, yeni dönem eğitim öğretim iş ve işlemleri, Meslek Yüksekokulumuz 6 programı için Akreditasyon başvuru süreci, Meslek Yüksekokulumuz 2023 yılı Faaliyet Raporu ve Birim İç Değerlendirme Raporu, Çift Anadal Programı, İşletmede Mesleki Eğitimi iş ve işleyişleri görüşülmüştür.

Akademik Kurulda Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde son 5 yılda Akademik Faaliyetlere ilişkin Akademik Teşvik Ödeneği almaya hak kazanan Öğretim Elemanları arasında en yüksek puanı almış olan Öğretim Elemanlarına “Tebrik Belgesi” takdim edilmiştir.

Akademik Kurul toplantısı dilek ve öneriler ile sonlanmıştır.