2023-10-10

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi ilk Akademik Kurul toplantısı Meslek Yüksekokulumuz amfide saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlamıştır. Kurulda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ tarafından Meslek Yüksekokulunda uygulamaları yapılan İşletmede Mesleki Eğitim (3+1) uygulaması, Çift Anadal Programı (ÇAP) uygulaması, isteğe bağlı İngilizce uygulamaları hakkında genel değerlendirme yapılmıştır. Ek olarak Akademik Kurula Türkiye Cumhuriyetinin  100. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle Meslek Yüksekokulumuzda yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verilmiştir. TÜBİTAK Proje başvuruları (2209a ve 2209b) hakkında tecrübe paylaşımı, dilek ve öneriler ile toplantı sonlanmıştır.