2024-06-03

2024 Yılı Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Koordinatörler Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Erasmus, Farabi ve Mevlana Programları gibi Ulusal ve Uluslararası Değişim Programlarının Üniversitemiz odağında geliştirilmesi, yaygılaştırılması ve standart yapılar kurulması hususları hakkında bilgilendirme ve fikir alış-verişinde bulunulan 2024 Yılı Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Koordinatörler Toplantısı 31 Mayıs 2024 Cuma günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda Erasmus, Farabi ve Mevlana Programları akademik birim ve bölüm koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Meslek Yüksekokulumuz Erasmus, Farabi ve Mevlana Programları koordinatörülüğü üyeleri katılım sağlamıştır.