Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2020-09-30

Akademik Kurul Toplantısı



Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük Konferans Salon’da gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ ve  akademik personel katıldı.

Okul Müdürümüz konuşmalarında 2019-2020 eğitim öğretim yılının genel değerlendirilmesi yaparak, depremden hasar görmesi sonrasında yeniden projelendirilerek temeli atılan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının halihazırda devam ettiğini, 2020-2021 eğitim öğretim yılında atölye binalarının tamamlanacağını,  2021-2022 eğitim-öğretim yılında da eğitim faaliyetlerinin tamamen yeni binaya taşınmasının hedeflendiğini bildirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN toplantıda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun âdete bir fakülte gibi projeleri hayata geçirdiğini kaydederek Müdür Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ’ü çalışmalarından ötürü tebrik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Deprem sonrasında göstermiş olduğunuz özveriden dolayı tüm akademik ve idari personeli kutluyorum.  Yıllardan beri ihtiyacınız olan yeni Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası tamamlandığında beklediğinize değecek. Son derece modern ve teknik donanıma sahip derslik ve atölyelere sahip olduktan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum.” sözlerine yer verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN “Pandemi döneminin başında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri büyük bir fedakârlıkla gece gündüz demeden Üniversitemizin Hastanesi için tek kullanımlık maske üreten ve çalışmalara destek veren tüm personelimizi tek tek tebrik ediyorum. İnşallah pandemiyi bir an önce atlatıp yüz yüze ve deneysel eğitimin verildiği günlere kavuşuruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Program 2019-2020 eğitim öğretim dönemini  1. likle bitiren öğrencimiz; Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Seracılık Programı İlkay Sağdıç, 2. likle bitiren öğrencimiz; Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Seracılık Programı Mümin Uluçay, TBMYO’nu 3. lükle bitiren öğrencimiz; İnşaat Bölümü İnşaat Teknolojisi  Programı öğrencisi Muhammed Gedik’e başarılarından dolayı hediyelerinin verilmesinin ardından emekli olan hocamız Öğr. Gör. Tekin ÖZTÜRK ve idari personelimiz Nazmi DOĞAN’a emeklerinden dolayı teşekkür edilerek plaketlerinin takdim edilmesi ile noktalandı.