2020-05-09

Anneler Günü Mesajı

Koşulsuz sevginin, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve sonsuz özverinin kaynağı olan annelerimiz, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en yüce varlıktır.

Anneler Günü vesilesi ile yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli ile birlikte anne gibi hissedip anne gibi emek veren tüm annelerin anneler gününü kutlar; bütün annelerimize evlatlarıyla birlikte sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet dilerim.

Prof Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ

Müdür