2013-04-22

Aster Tekstil Firması Öğrencilerimizle Staj ve İş Görüşmeleri Yaptı

ASTER TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. VE ASTER AVRUPA TEKSTİL firması tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği 17.14.2013 Çarşamba günü Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. ASTER TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. VE ASTER AVRUPA TEKSTİL firma tanıtımının ardından, Tekstil Teknolojisi ve Giyim Üretim Teknolojisi programı öğrencileri staj ve iş başvuruları konusunda bireysel görüşme yaptılar.

ASTER TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. VE ASTER AVRUPA TEKSTİL firmasında staj görmek ve mezun durumunda çalışmak isteyen öğrencilerimizin başvurularını alarak irtibata geçeceklerini belirttiler.

Öğrencilerimize verdikleri destekten dolayı ASTER TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. VE ASTER AVRUPA TEKSTİL firmasına teşekkür ederiz.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetimi