2022-06-21

Atık Malzemeler ile Dokuma ve Mini Tekstil Uygulamaları Workshop Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuz ve Süleymanpaşa Kent Konseyi tarafından "Atık Malzemeler ile Dokuma ve Mini Tekstil Uygulamaları" workshop etkinliği düzenlendi. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr. Aytekin ERDEM ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre GÜNGÖR katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, Giyim Üretim Teknolojisi Programı Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Dilber YILDIZ'ın sorumluluğunda düzenlenen etkinlikte, Tekirdağ ili dokuma çeşitlerinden olan "dimi örgü tekniğine" ait tekstil uygulamaları, sürdürülebilirlik adına atık malzemeler kullanılarak hayata geçirildi.

Etkinlik sonunda workshop eserleri sergilendi ve öğrencilere katılım belgesi verildi.