2022-05-12

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğrencilerimizden Online Yoklama Sistemi Uygulaması

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı öğrencileri Aygün AKYILDIZ ve Oğuz TOKGÖZ ile Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığının ortaklaşa çalışmaları sonucu "Online Yoklama Sistemi" uygulaması geliştirilmiş olup, uygulamanın Üniversitemizin tüm birimlerinde kullanılması sağlanmıştır.

Bu uygulama ile COVID-19 tedbirlerinin devam ettiği süreçte teması azaltmak amacıyla, ders devam çizelgesi ve yoklama listeleri dijital ortamda da alınabilecektir. "Online Yoklama Sistemi" web tabanlı android ve IOS işletim sistemlerine uygun olarak geliştirilmiştir.

Öğrencilerimiz bu başarılarından dolayı, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ tarafından tebrik edilerek, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ertuğrul KARAKULAK ve Bölüm Öğretim Elemanları Öğr.Gör.Dr. Erhan KAHYA, Öğr.Gör. Ersoy MEVSİM, Öğr.Gör. Mehmet Ali ŞİMŞEK'in de katılımıyla, teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.