2022-12-07

Byomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Teknik Gezisi

Yüksekokulumuz Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı öğrencileri İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne bir teknik gezi düzenlediler. Dr.Öğr.Üyesi Ertuğrul KARAKULAK koordinasyonunda gerçekleşen teknik gezide hastanenin Klinik Mühendislik Biriminin işleyişi, çeşitli birimlerdeki cihazlar ve hastane teknik altyapısı öğrencilerimiz tarafından incelendi. Hastane Koordinatör Başhekimi Prof.Dr. Nurettin YİYİT de öğrenciler ile tanışarak bir sunum yaptı. Teknik gezi esnasında öğrenci gurubumuz ile yakından ilgilenen  Koordinatör Başhekim Prof.Dr. Nurettin YİYİT, Teknik Hizmetler Müdürü Ufuk KARANFİL, Biyomedikal Teknikeri Ersin KENDİR ve Teknik Hizmetler Müdür Yardımcısı Hüseyin ALACA'ya teşekkür ederiz.