Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Teknik Gezi Yaptı

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri 21 Mayıs 2015 tarihi'nde Kırklareli'deki Et ve Süt işletmelerine teknik gezi yaptılar. Geziye Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Cevdet ARITAŞI ve Yrd.Doç.Dr.Hasan METE koordinatörlüğünde Gıda Teknolojisi 2. sınıf öğrencileri katıldılar. Gezide Kırklareli ALKAN SÜT İŞLETMESİ ve YÜCE AYTAÇ ET ÜRÜNLERİ işletmesi gezildi. Kırklareli Armağan Köyündeki ALKAN Süt işletmesinde Beyaz Peynir, Kaşar Peynir üretimleri yerinde izlendi. Ayrıca doğal güzellikler içinde bulunan Armağan Köyü Muhtarı öğrencilerimize köy kahvesinde ada çayı ikram ettiler. Armağan Köyü Sakinleri'ne ve muhtarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerine verdikleri desteklerden dolayı Alkan Süt İşletmesi ve Yüce Aytaç Et Ürünleri fabrikası yetkililerine teşekkür ediyoruz.