2013-04-22

Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Teknik Gezisi

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi (i.ö) Program Öğrencileri 11 Nisan 2013 tarihinde, Gıda işletmelerine teknik gezi yaptı.İlk olarak Hamitabat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Et tesisleri ziyaret edildi. Burada hayvan kesim ve sucuk üretimi öğrenciler tarafından izlendi. Ardından A Bağcılık işletmesini ve Kırklareli Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Ayrıca Kırklarelinde bulunan Karlıbağ Hardaliye üretim tesisi gezildi. Öğrenciler geziden memnun ayrıldılar.

Öğrencilerimizin eğitimlerine katkılarından dolayı Hamitabat Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, A Bağcılık ve Karlıbağ Hardaliye tesisleri yetkililerine teşekkür ederiz.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetimi