2022-11-30

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile TNKÜ Arasında Ortak Çalıştay ve Teknik Gezi

28.11.2022 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü ile Teknik Bilimler MYO İnşaat Bölümü arasında ortak bir çalıştay düzenlenmiştir. Çalıştay kapsamında öncelikle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 35 öğrenci Trabzon’dan Tekirdağ’a gelerek TNKÜ İnşaat Bölümü öğrencileri ile okulumuzun dış paydaşlarından Demir Grup’a ait Demir Ekosan Projesi şantiyesine ve Penti Çorap A.Ş. Çorlu Tesislerinde devam eden güçlendirme projesi inşaatlarına birlikte teknik gezi düzenlenmiştir. Ardından Teknik Bilimler MYO Konferans salonunda TNKÜ İnşaat öğrencileri ile karşılıklı üniversitemizde gerçekleştirilen projelerin sunumları tamamlanmıştır. Son olarak Teknik Bilimler Yapı Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen proje çalışmasının ardından düzenlenen yemek ile çalıştay sonlandırılmıştır. Okulumuz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü ile önümüzdeki Mart ayında da ortak çalıştay düzenlemesi kararı alınmıştır. Çalıştayının organizasyonunda görev alan Öğr.Gör.Dr. Ahmet BAL , çalıştayı destekleyen başta Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Demir Grup, Penti Çorap A.Ş. ve KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Şevket ATEŞ ile KTÜ İnşaat Mühendisliği Kulübü çalışanlarına teşekkür ederiz.